Villa Storia

Živopisno mjesto Dobrinj na otoku Krku, najvećem i turistima najposjećenijem hrvatskom otoku, od nedavno u svojim njedrima ljubomorno čuva prelijepu vilu satkanu na tradiciji granje i unutarnjeg uređenja kojeg Mediteran već stoljećima poznaje.

Riječ je o vili izgrađenoj i rekonstruiranoj na temelju postojeće starinske plemićke kuće koja datira s početka 20 stoljeća. Drevna gradnja i tradicionalni izgled krčkih velebnih zadnja zadržan je i u ovoj vili, a duh davnog vremena kada su prvi turisti u doba Austro – Ugarske monarhije otkivali ljepotu sjevernog Jadrana, podsjeća svojim vanjskim i unutarnjim uređenjem i ova vila.
Da se ipak nalazimo u 21.  stoljeću odaje vrsna i jedinstvena kombinacija starog i novog uronjenog u vanjski i unutarnji interijer vile, gdje je motiv vrhunskog smještaja, udobnosti, raskoši ponude i iznimne kvalitete smještaj

Vila ima 286 četvornih metara prostora i 4 soba, najveći dio kojih su spavaće. Cijeli prostor podijeljen je na tri etaže, gdje je podrumski dio vezan uz wellness skrivajući u svojim njedrima unutarnji bazen, saunu, prostor za odmor. Drugi dio podruma rezerviran je za kušanje vina uz široku paletu i izbor vrhunske kapljice. Prvi kat prožet je velikim i otvorenim dnevnim boravkom, a zahvaljujući brojnim prozorima, igra svjetlosti pokazuje svu raskoš ove vile već na prvi pogled.


Spavaće sobe, vrhunski opremljene modernim stilom, uz krevete kraljevske veličine, odaju dojam glamura i želje udovoljiti i najmanjem interijernom zahtjevu gostiju.


Vila je raspoloživa za iznajmljivanje tijekom cijele godine, a bez obzira na godišnje doba, pruža vrhunski komfor, dašak glamura i odmor u iznimno uređenoj mediteranskoj vili koja savršeno spaja duh tradicije i moderno vremena na usluzi svakom gostu. Osim uživanja u vrhunskom smještaju kojega pruža, mjesto Dobrinj prava je turističko – povijesna oaza, kao i cijeli otok Krk, pružajući svakom gostu koji ih posjeti samo jedan imperativ – zadivljeni ljepotom da se iznova vrate.