Plaže u Šilu

Šilo na otoku Krku

Obiteljski odmor - otok KrkU mjestu Šilo na otoku Krku, brojne su sunčane, divlje i usamljene plaže idealne za one koji vole mir. Zaljevi s kristalno čistom vodom, koje možete istraživati pješke, autom ili brodom, pružaju vam mogućnost da se doista povežete s prirodom za vrijeme godišnjeg odmora.

Na plažama u blizini centra Šila, svoje mjesto će pronaći obitelji gdje su za njih osigurani brojni rekreativni sadržaji za mlade. Igrališta za tenis, odbojku na pijesku, košarku i nogomet.

Da je Šilo idealno mjesto za odmor i dobar provod na godišnjem odmoru, pokazuje i ponuda rekreativnog sadržaja na moru. U Šilu možete jedriti, veslati i s mora upoznati obalu Šila, a kasnije zaronite u dubine i razgledajte svijet koji se rijetko viđa.

Šilo na otoku Krku

 

Šilo ima i plažu za pse

Plaža za pse na otoku KrkuŠilo je Dog Friendly grad, kao i ostatak otoka naravno. Ovdje se nalazi i jedna posebna plaža, plaža za pse. Nalazi se na mirnom području gdje psi mogu trčati koliko ih je volja bez ikakve smetnje.

Na plaži za pse vidjeti ćete “Tuneru”, drveni vidikovac s ljestvama, koji je uspomena na dane kada je tuna bila jedan od glavnih izvora prihoda ovoga kraja.

Pješčane plaže

Pješčanu plažu sv. Mareka, koja se nalazi negdje između Šila i Vrbnika upamtit ćete po finom pijesku pod stopalima. Plaža je odlična za sve, i one koji traže sunce i one koji više vole hlad. Na samome pijesku nema hlada, ali zato u drugom redu je travnjak koji nudi malo prirodnog hlada, a možete iznajmiti i suncobran i ležaljku.

U blizini pješčane plaže je brdo gdje se nalazi kapela Sveti Marak s predivnim pogledom na plažu. Na drugoj strani je lijepa kamenita plaža, prikladna za skokove sa stijena.

Pješčane plaže otok Krk

Nazad na vrh